Home

Produkten

Bij Efterom wordt vooral geluisterd naar wat een klant wil, waarna de juiste oplossing hiervoor wordt gezocht. Dit hoeft voor ons niet altijd de standaardsoftware te zijn die door iedereen gebruikt wordt. Zo kan iemand in de regel meer dan voldoende uit de voeten met Openoffice.org in plaats van Microsoft Office. Of wat denkt u van osFinancials ter vervanging van het bekende Exact Globe of Snelstart? Dit wil niet zeggen dat de genoemde softwarepakketten niet installeren of leveren, maar wel elke keer op zoek zijn naar een mogelijk passende open source alternatieven voor een regulier commercieel pakket.

U hoeft hiervoor niet zelf op zoek naar een alternatief, maar kunt, mits u het aandurft, vele euro's besparen op de aanschaf en onderhoud van uw software.

 

Efterom levert en installeert vele soorten software. In de betreffende menu's staan een aantal titels die gevoerd worden. Als een product er niet bij staat, wil dat nog niet zeggen dat het niet geinstalleerd en/of geleverd kan worden.

 

Behalve software wordt er ook hardware geleverd. In principe kan alles worden geleverd: kabels, laptops, pc's, servers, firewalls, accesspoints, enz.

 

Open source pakketten

Efterom Kantoor Online

Reguliere pakketten (Closed source)

Hardware

Online backup